Statafelkar voor makkelijk vervoer van statafels

 

Een groot deel van onze collectie statafels zijn geschikt voor de horeca en worden vaak verplaatst. Vandaar dat een statafelkar veel gebruikt wordt. Met de statafelkar kunt u met gemak minimaal 7 statafels verplaatsen. 

Eenvoudig statafels vervoeren met de statafelkar 

De statafels kunt u makkelijk in de statafelkar zetten en vervolgens afsluiten met de stalen hefbalk zodat de statafels er niet uit kunnen vallen. U kunt ervoor kiezen de statafels apart te kopen maar uiteraard kunnen we ook zowel de kar als de tafels samen leveren.

Nieuw: Statafelset inclusief kar!

Deze week hebben we een mooie complete statafelset inclusief kar in de collectie gekregen. De statafel kunt u kopen compleet met kar. De statafel set zoals wij hem te koop aanbieden is leverbaar met 5 of 10 statafels. De hangtafels zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en inzetbaar in de horeca.

Stafafels en karren razendsnel geleverd

Na het kopen van de statafelset wordt deze snel bij u op locatie geleverd, en u kunt de set direct gebruiken. Statafelonline.nl levert in de regel binnen enkele dagen. Heeft u een heel grote bestelling, of grote haast? Neem dan even contact met ons op.