statafel kopen

Precies tien jaar geleden vonden we dat het tijd werd dat er een goede online statafel winkel kwam, en zo geschiedde. We vonden dat zowel op zowel kantoren en bedrijven maar ook bij mensen thuis wel eens wat leukere statafel zouden mogen komen staan. Vaak was er wel en statafel aanwezig maar was deze kapot of er niet ver vandaan. 

We maakte de keuze een goede selectie statafels in te kopen en aan te bieden.  En we kunnen met trots zeggen dat we duizenden kantoren, bedrijven, scholen, voetbalverenigingen en tuinfeesten hebben voorzien van  goede en oerdegelijke statafels.

 

Kwaliteit
Een statafel gaat bij ons pas de deur uit als we 100% zeker weten dat hij deugt. Voor minder doen we het niet. Mocht er ooit iets stuk gaan dan willen we zeker weten dat alle onderdelen na te leveren.

 

Persoonlijk contact
Buiten het feit dat we graag goede en degelijke statafels leveren, vinden we het nog veel belangrijker goed en persoonlijk contact met onze klanten te hebben. We vinden het fijn klanten te adviseren, iedere klant heeft namelijk zijn of haar eigen unieke wensen, en dat maakt het leuk! We zijn daarom altijd direct te bereiken per email of telefoon, probeer maar!