goedkope statafels

 

We weten heel goed veel klanten op zoek zijn naar een goedkope statafel. Mogelijk gebruik je de statafel maar enkele keren per jaar, of heb je gewoon maar een klein budget. We geven je in dit blog enkele tips als je op zoek bent naar een goedkope statafel, en vertellen we waar je op moet letten bij té goedkope tafels. We laten bevelen ook een paar van onze statafels met scherpe prijzen aan: betaalbare kwaliteit waar je nog lang plezier van hebt.

 

Kies voor kwaliteit. Goedkoop, maar geen duurkoop

 

We begrijpen goed dat je het liefst de laagste prijs betaald voor een statafel, of je er nu één of een dozijn nodig hebt. Bij Statafelonline.nl doen we ons best om jou de scherpste prijs te bieden. Maar niet alleen de aanschafprijs bepaalt de kosten van de tafel. Een statafel van hogere kwaliteit gaat namelijk langer mee en blijft langer mooi. Ze kunnen ook tegen een stootje, zodat ze elk feestje, elke opruiming, elke verhuizing overleven. En dat betekent dat je de aankoop maar één keer hoeft te doen!

 

Een goedkope statafel die vele verjaardagen meegaat

 

Hoe komt het dat de tafels bij statafelonline.nl zoveel verjaardagen/oud&nieuws/personeelsfeesten/etc. meegaan? Dat zit zo. De tafelbladen van onze inklapbare statafels zijn bestand tegen krassen en hitte. Ook kunnen ze makkelijk een tijdje buiten worden gebruikt; de bladen zijn weers- en UV-bestendig. Een stevige tafelrand kan tegen een stootje, en houdt het tafelblad waterdicht. Het onderstel van de inklapbare statafels wordt gemaakt van dikke stalen buizen, die je - zonder gereedschap - eenvoudig in en uitklapt.

 

Aanbevolen: drie betaalbare statafels

 

Bij Statafelonline.nl zit je goed voor betaalbare kwaliteit. Drie heel betaalbare statafels waar je lang plezier van hebt:

 

Statafel Kars

Statafel Kars  -  € 42,00
Bestseller! solide en compact.

Statafel Karin

Statafel Karin  - € 62,00
Oerdegelijk. Marmerlook blad.

Statafel Promodeal

Promodeal Junior  - € 65,00
Met statafelhoes en topcover