• Snelle leveringDeskundig en eerlijk advies
  • Klantenservice020 8203709

Beste Statafels voor Horeca

18 maart 2017 11:03:00 CET

statafel kopen

 

Al ruim 10 jaar verkopen we bij StatafelOnline.nl hoge kwaliteit statafels voor horeca en andere professionale toepassingen. Je vindt onze statafels in restaurants, café's, beursgebouwen, sportverenigingen en vele andere plekken. Als je een horeca statafel zoekt, zijn we bereikbaar - per telefoon, email en chat - om je te voorzien van een kundig en eerlijk advies.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Aanbieding: Strakke rok MET rits!

19 februari 2016 18:55:27 CET

statafelrok kopen

Deze strakke oranje statafel rok kunt u nergens goedkoper kopen! De strakke hoes is voorzien van rits dus ideaal om vaak te gebruiken! De statafelhoes is van professionele horeca kwaliteit en is makkelijk uitwasbaar. Klik hier om deze statafelrok direct te kopen. Bij grotere aantallen ontvangt u ook nog eens een staffel korting.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops blogteam

Goedkope statafels - waar moet je op letten?

9 november 2015 09:01:00 CET

goedkope statafels

 

We weten dat veel mensen op zoek zijn naar een goedkope statafel. Wanneer is een statafel een goede koop, en wanneer koop je rommel voor een te lage prijs? We geven je enkele tips als je op zoek bent naar een goedkope statafel met een beperkt budget. We laten je onze meest interessante betaalbare statafels zien: betaalbare kwaliteit waar je nog lang plezier van hebt.

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Een goede statafel kopen?

20 augustus 2015 09:30:59 CEST

Een goede statafel kopen

 

Als je op zoek gaat naar een statafel, wil je er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt. Idealiter kies je voor kwaliteit, en kun je de statafel vele jaren blijven gebruiken. Bij Statafelonline.nl vinden we dat net zo belangrijk, en adviseren u graag een passende statafel. Onze experts zijn online, telefonisch en per e-mail bereikbaar. Vooor mensen die zelf al wat onderzoek willen doen, heeft Statafelonline.nl een handig kenniscentrum.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Statafelhoes kopen? Het grootste aanbod

19 augustus 2015 08:42:33 CEST

Statafelhoes kopen

 

Afgelopen week hebben we veel nieuwe statafelhoezen binnen gekregen. Zowel de stretch statafelhoes als de plooi statafelhoes. Mooie nieuwe statafelhoezen in diverse kleuren en te gekke prints.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Een goede statafel met statafel hoes kopen

8 augustus 2015 15:11:47 CEST

Sterke statafel kopen

 

Een goede professionele statafel aanbieding kopen 

Voor iedereen die op zoek is om een goede statafel aanbieding te kopen hebben we de Promodeal Profi XL statafel. Deze sterke statafel met statafel hoes is uitermate geschikt voor intensief horeca gebruik, maar uiteraard ook voor op het kantoor. 

Statafel met statafelhoes kopen

Zoals gezegd wordt deze statafel aanbieding compleet geleverd met witte statafel met statafelhoes inclusief extra beschermhoes voor het statafel blad. De statafel hoes is van sterke kwaliteit en uitwasbaar. 

U kunt de statafel in diverse kleuren kopen

Deze statafel aanbieding kunt u in diverse kleur uitvoeringen kopen zoals zwart, wit, ecru en antraciet. U kunt de kleur bij het kopen anklikken.


Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Nieuw: Feestelijke stretch statafelrokken kopen

5 augustus 2015 12:02:40 CEST

statafelrok kopen

 

Nieuw in onze collectie: een serie statafelrokken in diverse feestelijke kleuren en patronen. Deze stretch statafelrokken trekt u gemakkelijk over een inklapbare statafel heen om in no-time een feestelijke sfeer te creeeren!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam

Top 5 Tips bij het kopen van een statafel

24 juli 2015 18:25:08 CEST

tips bij kopen statafel

Er zijn zoveel verschillende statafels en aanbieders van statafels, dat je het spoor een beetje kwijt kunt raken. Met behulp van onze 5 gouden tips kun je gerichter ter werk gaan en weet je zeker dat je de juiste statafel zult vinden! Een statafel die past bij jouw budget, en die de juiste uitstraling, vorm en gebruiksgemak heeft. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Door Slimshops Blogteam