statafel aanbieding

 

Een partytafel is een statafel of buffettafel die je voor een feestje snel tevoorschijn haalt, en 's ochtends - als alle visitie weer naar huis is - in een handomdraai weer in de bezemkast verdwijnt.

Opklapbaar en makkelijk op te ruimen

Een geschikte partytafel is snel en eenvoudig in te klappen. Tijdens de voorbereidingen voor een feesjte wil je dat de tafels snel staan, en nadien heb je ook geen zin urenlang weer op te ruimen. Bij ons vind je een grote collectie inklapbare statafels die heel geschikt zijn. Voordeel van een inklapbare statafel is ook dat 'ie lekker comptact op te bergen is.

Een statafel als partytafel is natuurlijk vooral handig als je veel mensen hebt staan tijdens een feestje. Als je ook nog plek nodig hebt voor hapjes en drankjes, is een buffettafel misschien een oplossing. zo'n tafel is ook makkelijk op te klappen, en biedt in een handomdraai veel extra tafelruimte.

Met statafelhoes voor een feestelijke uitstraling

Om je partytafel een extra luxe of feestelijke uitstraling te geven, kun je gebruik maken van een hoes. Die hebben we voor zowel statafels als buffettafels, in verschillende uitvoeringen, en in vele fraaie kleuren en prints.

De beste partytafels bij Statafelonline.nl

Bekijk het overzicht met al onze partytafels. Heb je een partytafel gevonden? Bestel 'm eenvoudig online, en heb het binnen enkele dagen in huis. Heb je nog vragen? Dan staan we voor je klaar. Je kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon, e-mail en chat!